Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van 21 december 2020 tot en met 4 januari 2021.Wel kunt u ons mailen, omdat wij met regelmaat onze mailbox checken en wij u verzekeren van antwoord.

Een ieder een fijne kerstdagen toegewenst!

Uw medisch pedicureteam Ria en Samantha

Lees meer
Medisch noodzakelijke voetbehandeling (Corona deel 5)

Medisch noodzakelijke voetbehandeling (Corona deel 5)

Op maandag 14 december 2020 zijn er in de Coronapersconferentie van overheidswege nieuwe regels en bepalingen aan een ieder opgelegd. Zo ook aan onze medisch pedicurepraktijk. Inhoudelijk betekent dit dat wij alleen nog medisch noodzakelijke voetbehandelingen mogen verrichten en geen cosmetische voetverzorging. De verschillen in deze tweedeling leggen wij u hierna uit.

Lees meer
Podocare; onze nieuwe productlijn

Podocare; onze nieuwe productlijn

Onlangs zijn wij een nieuwe lijn voetverzorgingsprodukten van Podocare gestart. Dit is een Italiaans voetverzorgingsmerk die de ideale combinatie van wetenschap en natuur aanhangt. Dankzij de effectieve synthese tussen natuurlijke etherische oliën en ingrediënten uit modern laboratoriumonderzoek, creëert Podocare innovatieve producten die zorgen voor de ondersteuning van alle soorten dagelijkse voetbehandelingen. Bevat geen parabenen en is dierproefvrij.

Lees meer
Wratten (behandeling)

Wratten (behandeling)

In deze blog informeren wij u uitgebreid over de mogelijke behandelingen om (voet)wratten te (laten) verwijderen. Let op: bij twijfel altijd vooraf uw huisarts raadplegen/informeren. Dit vanwege het feit dat een huisarts een hogere discipline is als een medisch pedicure.

Lees meer
Wratten (algemene info)

Wratten (algemene info)

In onze vorige blog hebben we stilgestaan bij de feiten over wratten. In deze blog gaan wij u verder informeren over wat wratten zijn en de indeling en oorzaak van wratten. Graag willen wij u informeren omdat wij toch merken dat er een toename is van het aantal cliënten die een wrat hebben op de voetzool of vragen hebben in het algemeen over wratten.

In het volgende blog gaan wij dieper in op de behandelingsmethoden om wratten te verwijderen.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews