Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Tarief pedicurebehandeling

Tarief pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om te weten wat een pedicurebehandeling ongeveer kost. In dit artikel lees je meer over de gemiddelde kosten van een pedicurebehandeling.

Lees meer
Wist u dat

Wist u dat

In 'Wist u dat' deel 12 vertellen wij een aantal feitjes over Pedicural Voetzorg.

Lees meer
Bloedsuikerwaarde tabel (Diabetes deel 3.)

Bloedsuikerwaarde tabel (Diabetes deel 3.)

Met een bloedsuikerwaarde tabel kunt u zien of het goed gesteld is met uw bloedsuikerspiegel. De tabel wordt onderverdeeld in 3 waarden, met een bijbehorend getal dat de bloedsuikerspiegel vertegenwoordigd. U kunt een goede bloedsuikerwaarde hebben, een te lage- of een te hoge waarde hebben. Hoe deze bloedsuikerwaarden tabel werkt, hoe u uw eigen bloedsuikerwaarde test en hoe u de testresultaten moet interpreteren leest u hierna.

Lees meer
Wat is bloedsuikerspiegel (Diabetes deel 2.)

Wat is bloedsuikerspiegel (Diabetes deel 2.)

Weet u wat uw bloedsuikerspiegel is? Of wat de symbolen en gevaren zijn van een te lage of te hoge bloedsuikerspiegel? Een gezonde bloedsuikerspiegel is belangrijk. Wij informeren u graag over wat deze spiegel precies betekent. Wanneer uw bloedsuikerspiegel niet gezond is, betekent dit dat deze te laag of te hoog is. Beide afwijkingen hebben hun eigen kenmerken.

Lees meer
Suikerziekte (Diabetes deel 1.)

Suikerziekte (Diabetes deel 1.)

Door de toename van het aantal diabetespatiënten (in onze praktijk) leek het ons zinvol om een drietal blogs te wijden aan diabetes. Diabetes in het algemeen, bloedsuikerspiegel en bloedsuikerwaarden zullen deze reeks complementeren.

Van suiker krijg je niet zomaar diabetes. Door andere oorzaken gaat er in het lichaam wat mis. Toch kan suiker wel degelijk bijdragen aan de ontwikkeling van diabetes type 2. Te veel suiker kan namelijk leiden tot overgewicht. En als je overgewicht hebt, loop je een groter risico op diabetes type 2. Waarom de term ‘suikerziekte’ leest u hierna.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews