Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Coronavirus en zelfmanagement (deel 3.)

Coronavirus en zelfmanagement (deel 3.)

Vanwege het aanhoudende Coronavirus en dat wij een contactberoep uitoefenen is onze medisch pedicure praktijk tot en met 20 mei 2020 (verlengd) gesloten. Alle reeds gemaakte afspraken vóór 20 mei 2020 komen daardoor weer te vervallen. Afspraken die al ná 20 mei staan ingepland gaan zonder (nieuw) tegenbericht gewoon door. Voor spoedgevallen verwijzen wij u graag door naar uw huisarts of de podotherapeut.

Aanvullend en informatief willen wij u ook via deze blog met een aantal tips helpen uw voeten toch in (optimale) conditie te houden. Op onze website staan in de footer (voettekst) de algemene voettips. Op deze manier kunnen wij u dus ook op afstand adviseren.

Lees meer
Coronavirus en sluiting praktijk (deel 2.)

Coronavirus en sluiting praktijk (deel 2.)

Het bestuur van ProVoet, onze landelijke brancheorganisatie heeft haar advies omtrent het coronavirus en de pedicurepraktijk bijgesteld, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 15 maart jl. In het artikel hieronder leest u de maatregelen die wij hebben moeten nemen om u en ons te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Lees meer
Coronavirus en pedicurebehandeling (deel 1.)

Coronavirus en pedicurebehandeling (deel 1.)

De wereld is momenteel in de ban van het coronavirus een ook in Nederland stapelen de maatregelen zich op. Maar wat betekent dit nu voor onze praktijk. Hoe gaan wij zo verantwoordelijk mogelijk te werk vandaag de dag. ProVoet hanteert hiervoor de bronnen van de Rijksoverheid (het RIVM), afgeleiden van ondernemingsorganisatie VNO-NCW en het Bedrijfshandboek voor de pedicure en medisch pedicure (voorheen ‘Code van het Voetverzorgingsbedrijf’).

Lees meer
Hoelang duurt een pedicurebehandeling

Hoelang duurt een pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om vooraf te weten hoelang een behandeling ongeveer gaat duren. In deze blog geven wij richtlijnen over de behandeltijd van een voetverzorging.

Lees meer
Tarief pedicurebehandeling

Tarief pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om te weten wat een pedicurebehandeling ongeveer kost. In dit artikel lees je meer over de gemiddelde kosten van een pedicurebehandeling.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews