Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Coronavirus en pedicurebehandeling (deel 1.)

Coronavirus en pedicurebehandeling (deel 1.)

De wereld is momenteel in de ban van het coronavirus een ook in Nederland stapelen de maatregelen zich op. Maar wat betekent dit nu voor onze praktijk. Hoe gaan wij zo verantwoordelijk mogelijk te werk vandaag de dag. ProVoet hanteert hiervoor de bronnen van de Rijksoverheid (het RIVM), afgeleiden van ondernemingsorganisatie VNO-NCW en het Bedrijfshandboek voor de pedicure en medisch pedicure (voorheen ‘Code van het Voetverzorgingsbedrijf’).

Lees meer
Hoelang duurt een pedicurebehandeling

Hoelang duurt een pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om vooraf te weten hoelang een behandeling ongeveer gaat duren. In deze blog geven wij richtlijnen over de behandeltijd van een voetverzorging.

Lees meer
Tarief pedicurebehandeling

Tarief pedicurebehandeling

Ga je binnenkort naar de (medisch) pedicure? Dan is het prettig om te weten wat een pedicurebehandeling ongeveer kost. In dit artikel lees je meer over de gemiddelde kosten van een pedicurebehandeling.

Lees meer
Wist u dat

Wist u dat

In 'Wist u dat' deel 12 vertellen wij een aantal feitjes over Pedicural Voetzorg.

Lees meer
Bloedsuikerwaarde tabel (Diabetes deel 3.)

Bloedsuikerwaarde tabel (Diabetes deel 3.)

Met een bloedsuikerwaarde tabel kunt u zien of het goed gesteld is met uw bloedsuikerspiegel. De tabel wordt onderverdeeld in 3 waarden, met een bijbehorend getal dat de bloedsuikerspiegel vertegenwoordigd. U kunt een goede bloedsuikerwaarde hebben, een te lage- of een te hoge waarde hebben. Hoe deze bloedsuikerwaarden tabel werkt, hoe u uw eigen bloedsuikerwaarde test en hoe u de testresultaten moet interpreteren leest u hierna.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews