Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Diabetessokken (Sockwell) Deel 3.

Diabetessokken (Sockwell) Deel 3.

Diabetes is een ziekte die voor de dagelijkse behandeling en om het onder controle te houden veel medische apparatuur vereist. De meest gebruikte apparatuur is een bloedglucosemeter, glucose teststrips en insulinespuiten. Hoewel veel mensen diabetessokken niet als noodzaak beschouwen, zijn ze toch ook van cruciaal belang voor een betere gezondheid en voor de preventie van diverse complicaties. Als je je afvraagt of je moet investeren in diabetessokken, zal dit artikel je helpen bij het nemen van je beslissing door de volgende onderwerpen verder aan u uit te leggen.

Lees meer
Compressiesokken (Sockwell) Deel 2.

Compressiesokken (Sockwell) Deel 2.

Sockwell compressiekousen staan voor comfort, kwaliteit, duurzaamheid en lifestyle. De therapeutische sokken van Sockwell zijn vervaardigd van de beste en fijnste materialen en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende prints en kleuren, zodat er voor iedere gelegenheid en naar ieders smaak een paar compressiekousen te vinden is. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige garens van ondermeer Merinowol en bamboe. Deze natuurlijke materialen zorgen niet alleen voor een optimaal draagcomfort, maar dragen tevens bij aan een perfecte temperatuur regulering, vochtopname en een antibacteriƫle werking om onder andere zweetvoeten en voetschimmel tegen te gaan.

Lees meer
Wintersokken (Sockwell) Deel 1.

Wintersokken (Sockwell) Deel 1.

Welk seizoen van het jaar is er niet passender dan de winter om het over sokken te hebben. Om redenen dat wij de vorige winter uitgebreid over de winterschoenen hebben geschreven, is het deze winter nu de beurt om enkele blogs te schrijven over reguliere wintersokken, (warme) diabetes- en compressiesokken.

Heerlijk warm en comfortabel zijn de Sockwell sokken die onze aandacht hierin krijgen. We beginnen in Deel 1 met de reguliere (winter)sokken.

Lees meer
Eindejaarsgroet 2018!

Eindejaarsgroet 2018!

Graag willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u persoonlijk te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Pedicural Voetzorg Vof wenst u een voorspoedig 2019.

Lees meer
Kerstmis en vakantiesluiting!

Kerstmis en vakantiesluiting!

Gedurende het eindejaar/kerstvakantie is onze medisch pedicurepraktijk gesloten van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews