Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Pedicurebezoek … zelfs in de winter

Pedicurebezoek … zelfs in de winter

Als het buiten kouder wordt zijn er een hoop vrouwen die een zucht van verlichting slaken. Natuurlijk missen we de zonnige vakantiedagen, maar er zitten ook positieve kanten aan de winter; we hoeven onze benen niet meer zo vaak te scheren en onze voeten niet meer zo vaak te verzorgen, want er is niemand die ze zien de komende maanden. De medisch pedicure kan met winterslaap wordt gezegd. Toch is dit absoluut niet waar: de medisch pedicure doet meer dan alleen je nagels mooi maken. Ze verzorgen je arme, vermoeide onderdanen die in deze dagen wreed worden weggestopt in vaak knellende schoenen. Hieronder geven wij je 5 gouden tips om vooral ook in de wintermaanden uw voeten te laten behandelen door ons.

Lees meer
In de voetsporen van Leonardo da Vinci

In de voetsporen van Leonardo da Vinci

“The human foot is a Masterpiece of engineering and a work of art”.
Ofwel: De voet van de mens is een meesterstuk van techniek en een kunstwerk ineen.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In 'Wist u dat' deel 9 vertellen wij een aantal feitjes over de voeten.

Lees meer
Voeten in de herfst en winter

Voeten in de herfst en winter

Herfst (of najaar) is alweer een tijdje in het land. De herfst is een schitterend jaargetijde, de geur van de herfst, het lage zonlicht …………. Maak een wandelingetje, ga het bos in of maak een prachtige fietstocht. Alle planten, bomen en dieren maken zich klaar voor de komende winter. Ook uw voeten?? Voeten hebben in de herfst en winter extra aandacht nodig. Daar sta je niet zo bij stil wanneer de laatste warme dagen van het jaar voor je gevoel nog maar net voorbij zijn. Wij gaan u ook deze twee jaargetijden van de diverse tips voorzien.

Lees meer
Dit zeggen je nagels over je gezondheid (deel 2.)

Dit zeggen je nagels over je gezondheid (deel 2.)

Wist je dat je nagels aangeven hoe gezond je bent? Gelukkig zijn de meeste nagelafwijkingen onschuldig.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews