Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Winterdip en tips

Winterdip en tips

Een winterdip is geen officiële aandoening en toch lijden er jaarlijks duizenden mensen aan. Een winterdip is veel minder heftig dan een winterdepressie. We spreken van een winterdip als je last hebt van een slecht humeur door de korte dagen, dat het vroeger donker wordt of dat het klimaat verandert en je daar niet vrolijk van wordt. Je kunt dan minder zin hebben om naar buiten te gaan of wat minder actief te worden. Wat de voeten met de winterdip te maken heeft, leest u in tip 5. De overige krijgt u er van ons bij.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In 'Wist u dat' deel 11 vertellen wij een aantal feitjes over de voeten.

Lees meer
Sinterklaas … wie kent hem niet!!

Sinterklaas … wie kent hem niet!!

Opzoek naar een origineel Sinterklaas cadeau? Bestel de Pedicural Voetzorg cadeaubon en laat iemand zijn voeten verwennen.

Lees meer
Wist u dat ….

Wist u dat ….

In 'Wist u dat' deel 10 vertellen wij een aantal feitjes over de voeten.

Lees meer
Pedicurebezoek … zelfs in de winter

Pedicurebezoek … zelfs in de winter

Als het buiten kouder wordt zijn er een hoop vrouwen die een zucht van verlichting slaken. Natuurlijk missen we de zonnige vakantiedagen, maar er zitten ook positieve kanten aan de winter; we hoeven onze benen niet meer zo vaak te scheren en onze voeten niet meer zo vaak te verzorgen, want er is niemand die ze zien de komende maanden. De medisch pedicure kan met winterslaap wordt gezegd. Toch is dit absoluut niet waar: de medisch pedicure doet meer dan alleen je nagels mooi maken. Ze verzorgen je arme, vermoeide onderdanen die in deze dagen wreed worden weggestopt in vaak knellende schoenen. Hieronder geven wij je 5 gouden tips om vooral ook in de wintermaanden uw voeten te laten behandelen door ons.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews