Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Vraag en ... Antwoord!

Vraag en ... Antwoord!

Hebt u een vraag op het gebied van voetverzorging. Dan hebben wij goed nieuws! Eén dezer dagen verschijnt de grootschalig opgeschoonde Module 'Vraag en antwoord' op onze website. Wij hebben de afgelopen paar jaar een bonte verzameling van vragen ontvangen van cliënten welke wij nu in een gebundelde vorm in een module hebben samengevat en deze graag met u willen delen..

Lees meer
Puimsteen

Puimsteen

Puimsteen is ideaal voor het verwijderen van (harde) overtollige huid (eelt) op de voeten, handen en knieën. Puimsteen is een poreus natuurproduct, een vulkanisch gesteente welke door de grote hoeveelheid kleine holtes zeer licht aanvoelt.

Lees meer
Kloven, preventief onderhoud (deel 2)

Kloven, preventief onderhoud (deel 2)

Pak hielkloven aan. Aan deze vorm van hielpijn kunt u veel zelf doen zonder een voetspecialist te hoeven raadplegen. Hielkloven kunnen zeer pijnlijk zijn en gaan niet over als u het verwaarloost. Zorg daarom goed voor uw huid, vooral bij uw hielen. Houd het soepel, verwijder eelt, bezoek een pedicure en draag goede schoenen met een gevormd voetbed (zgn. therapiezolen).

Als u niet zeker bent van uw probleem met hielkloven of andere hielpijn: kom dan langs bij ons. Wij zoeken uit wat er precies aan de hand is en wat eraan gedaan kan worden.

Lees meer
Niet te geloven ... kloven (deel 1)

Niet te geloven ... kloven (deel 1)

Bij ons in de praktijk komen veel cliënten met hielpijn. Meestal kun je aan de buitenkant niet zien wat de oorzaak is. Gelukkig helpt kennis, ervaring en onderzoek om het probleem te vinden en aan te pakken. Zo nu en dan komen er cliënten langs met hielpijn en een zichtbaar probleem. We zien zichtbare eeltvorming op de hielen en soms zelfs scheuren in het eelt, de zgn. hielkloven. Dit geeft pijn en dat is niet fijn. Dit artikel gaat over dit probleem en wat u eraan kan doen.

Lees meer
Wist u dat .....(loting!)

Wist u dat .....(loting!)

In deel 3 van 'Wist u dat ...' leest u o.a. over ons klantvriendelijkheidsmodule.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews