Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Wist u dat ……

Wist u dat ……

In deel 4 van 'Wist u dat ...' leest u o.a. over nieuwe wetgevingen en wijzigingen binnen Pedicural Voetzorg.

Lees meer
Artrose (1)

Artrose (1)

Eén op de dertien Nederlanders heeft Artrose, de meest voorkomende reumatische aandoening. Van alle Artrose patiënten voelt 84% vaak of zelfs dagelijks pijn, zo blijkt uit onderzoek van het Reumafonds in Samenwerking met Erasmus MC Huisartsengeneeskunde.

Lees meer
Argan olie zorgt tijdens de winter voor huid, nagels en haar (3)

Argan olie zorgt tijdens de winter voor huid, nagels en haar (3)

De winter heeft zijn voor- en nadelen. De enige reden waarom vrouwen bang zijn voor de winter is omdat winter het seizoen is van droge huid, springerig haar, ruwe handpalmen, gesprongen lippen en beroerd uitziende nagels. Zeker de winter kan een nachtmerrie zijn. Maar het is weer de Argan olie die je met een gerust gevoel de winter door kan helpen. Naast hierboven genoemde, dienen we de voeten te blijven behandelen met de wonderolie.

Lees meer
Uitslag 'Klanttevredenheidsonderzoek'

Uitslag 'Klanttevredenheidsonderzoek'

Een klanttevredenheidsonderzoek betekent klanttevredenheid meten. Klanttevredenheid meten is erg belangrijk. Wij streven naar een constante verbetering van onze dienstverlening binnen onze mogelijkheden. Om dit in kaart te brengen hebben wij zoals eerder aangegeven een complete module op onze website geïntegreerd, waarbij onze cliënten over onze dienstverlening en praktijk hun oordeel kunnen geven. In september/oktober 2016 hebben wij de cliënten gevraagd om het Evaluatieformulier zo eerlijk mogelijk in te vullen met als doel inzicht te krijgen in mogelijke verbeterpunten binnen onze bedrijfsvoering. Sluitingsdatum voor het invullen om deel te nemen aan de door ons uitgeschreven loting van 3 cadeaubonnen hadden wij gesteld op 15 oktober 2016, waarbij de uitslag van deze trekking in een Blog op 1 november 2016 door ons bekend zou worden gemaakt. Welnu, hierna vermelden wij de prijswinnaars.

Lees meer
Nagelbehandeling ... Argan olie (2)

Nagelbehandeling ... Argan olie (2)

Nagels en nagelriemen staan continu bloot aan externe invloeden, waardoor ze kunnen scheuren, breken, verkleuren, vervormen of dof kunnen worden. Door uw nagels en nagelriemen regelmatig te (laten) verzorgen met Argan olie kunt u dit voorkomen. Beschadigde nagels kunnen dankzij Argan olie op een snelle, simpele en natuurlijke wijze worden hersteld en gezond gehouden worden.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews