Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Prettige vakantiedagen!

Prettige vakantiedagen!

Wij wensen een ieder een heel fijne vakantie toe en zien iedereen graag weer terug in onze pedicuresalon.

Lees meer
Zomervoeten deel-2

Zomervoeten deel-2

In de winter ziet de buitenwereld ze niet veel, maar als de zomer aanbreekt en we mogen de slippertjes weer aan, dan mag iedereen ze weer zien: onze blote voeten! Maar na een winter in het duister, in warme sokken en schoenen en met mogelijk te veel eelt en matig onderhouden nagels, zijn je voeten nog niet klaar om getoond te worden. Er is dan ook geen beter begin van de zomer, die zojuist weer is begonnen, dan het lekker verwennen en mooi maken van je eigen voeten. Hieronder volgt een stappenplan hoe je je voeten weer toonbaar maakt voor de buitenwereld. Je zult zien hoe snel ze opknappen en hoe blij je wordt van deze frisse aanblik.

Lees meer
Sporters

Sporters

Steeds meer mensen sporten. Niet alleen bij voetbal en loopsporten, maar bij vrijwel alle takken van sport komt iedere verplaatsing voort vanuit de voeten. Door pijn in uw voeten kunt u onnatuurlijk gaan lopen, waardoor de kans op blessures toeneemt. Het is daarom van belang dat uw voeten in goede conditie zijn.

Lees meer
Voeding als medicijn bij diabetespatiënten succesvol

Voeding als medicijn bij diabetespatiënten succesvol

Meer dan 2/3 van de 55 patiënten met diabetes type 2 die deelnemen aan een proef van Zorgverzekeraar VGZ, hoeven geen of veel minder diabetesmedicatie te gebruiken. Dit blijkt uit de eerste tussentijdse resultaten van de proef ‘Keer Diabetes Om’ in Uden waarbij voeding als medicijn wordt gebruikt. 

Lees meer
Wist u dat ……

Wist u dat ……

sinds 1 september 2015 mijn dochter Samantha van der Velden mijn team is komen versterken. Dit vanwege de sterke groei van cliënten binnen mijn praktijk.

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews