Pedicure blog

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Pedicural Voetzorg, de laatste tips en adviezen voor uw voeten of andere ontwikkelingen uit de Pedicure branche? Volg dan onze blog!

 

 

Voetprobleem hamerteen en klauwteen (thema 2.)

Voetprobleem hamerteen en klauwteen (thema 2.)

De grote teen heeft 2 kootjes en de overige tenen hebben 3 kootjes. De termen hamerteen en klauwteen beschrijven twee verschillende afwijkingen.
Lees meer
Prettige vakantiedagen!

Prettige vakantiedagen!

Voor velen van ons is de zomervakantie nu echt in zicht! Zo ook voor het team Ria en Samantha van der Velden van Pedicural Voetzorg VOF. Dit is wel het moment om kort terug te kijken op een erg goede start die wij als medisch pedicuresalon hebben doorgemaakt in de nieuwe samenwerkingsvorm Vennootschap onder Firma tussen moeder en dochter (medisch) pedicure.

Lees meer
Voetjes zomerklaar!

Voetjes zomerklaar!

Als medisch pedicure weten we dat er vlak voor het aanbreken van de zomermaanden er een grotere toeloop is op onze praktijk. Waarom? Omdat eindelijk de voetjes weer helemaal bloot mogen. Bestaat er überhaupt iets mooiers dan de eerste dag waarop je je voetjes weer in een heerlijk doorluchte goed zittende zomerschoen kunt steken. Maar dan wel alleen als je blote onderdanen ook toonbaar zijn. Eeltranden aan de hielen kan echt niet! U kunt zelf aan de slag maar bent ook van harte welkom in onze praktijk, want wij kunnen naast problemen zoals likdoorns, ingegroeide nagels, aflakken met de allerbeste nagellak CND Gellak uw voeten binnen no-time volledig zomerproof maken. Hierna geven wij u tips hoe u e.e.a. zelf aan kunt pakken.

Lees meer
Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging is iets wat u zeker een keertje moet proberen. Deze behandeling maakt de voetverzorging compleet. Cosmetische voetverzorging is meer dan het mooi maken van de voeten, het is de brug naar totaalverzorging van de voet. In een cosmetische voetbehandeling staat de huidproblematiek en het algemeen gevoel van (voeten)welzijn centraal. In onze praktijk is het mogelijk naast een standaard voetbehandeling, aansluitend de voeten in een bubbelend voetbad met origineel Dode Zeezout en etherische olie te ondergaan (= Cosmetische voetbehandeling). Vind u dit nog niet genoeg, dan kunt u vervolgens ook nog met de voeten plaatsnemen op een Shiatsu-voetmassagetoestel (= Cosmetische voetbehandeling Plus). Hierna zullen wij een korte uitleg geven van de behandelingen en uitwerkingen daarop.

Lees meer
Contactloos betalen

Contactloos betalen

Pinnen kunt u al weer een tijdje in onze praktijk. Maar contactloos betalen is redelijk nieuw en nog niet iedereen weet van de hoed en de rand. Er circuleren ook nogal wat misvattingen en verhalen. Wij gaan u hierna aangeven hoe het nu echt werkt!

Lees meer

Wilt u een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Afspraak maken
Bekijk en schrijf reviews